Barion Pixel

Megújult az Inspira Cosmetics honlapja

  • 2020.09.22
  • Inspira Cosmetics

Tisztelt látogatók!

Örömmel adjuk át Önöknek az Inspira Cosmetics magyarországi képviseletében a kozmetikai és orvosi termékeinket bemutató régen várt megújult honlapunkat. Kérjük hogy bármilyen észlelt hiba, hiányosság, észrevétel esetén bátran jelezzenek nekünk. Javaslataikat is szabadon tegyék meg lehetőleg a honlapon keresztül a Kapcsolat menüpontjának Írjon Nekünk rovatában vagy bármilyen másik írott formában (e-mailen, üzenetben, esetleg akár levélben).

Azon voltunk hogy a lehetőség szerint hiba nélkül működjön honlapunk és minden információ naprakész és tökéletes legyen, de a hiba lehetőségét nem tudjuk sajnos kizárni, amiért ha bármilyen kellemetlenséget okozunk vele elnézésüket kérjük. Segítségüket, építő javaslataikat, észrevételeiket vásárlási kedvezményekkel igyekszünk honorálni legyen szó a legkisebb vesszőhibáról vagy valamilyen diszfunkcionális működésről vagy téves információról.

Az Inspira Cosmetics bár jó munkakapcsolatát továbbra is megőrizte az ugyancsak a császárváros Aachenben található Janssen Cosmetics-szel, ugyanakkor immár önálló termékfejlesztést folytat és a managementet 2015 óta Volker Kloubert irányítja. Ezen időponttól kezdődően az Inspira Cosmetics termékei évről-évre értékes díjakat hódítanak el a kozmetikai iparban, melyek az egyes termékeknél feltüntetésre is kerültek. Bízunk benne hogy megújult honlapunk és termékkínálatunk elnyeri tetszésüket és elégedett vásárlóink között üdvözölhetjük a közeljövőben.