Barion Pixel

Rólunk

Németországban készült a német szépség tudomány által létrehozott Prémium Kozmetikai Termékek.

Az Inspira: Cosmetics kiváló minőségű, a mai kor kihívásainak mindenben megfelelő bőrápoló kozmetikai termékeket gyárt és hoz forgalomba világszerte. A céget 2000-ben alapították Aachen (Németország, Észak-Rajna-Vesztfália tartomány) a székhelye. A kiválóan összeillő alapanyagok, kimagasló és rendkívüli hatékonyságú termékek kifejlesztése magától értetődő az Inspira: Cosmetics számára. A termékek láthatóan javítják a bőr megjelenését és lehetővé teszik a vásárló számára, hogy az életkorának megfelelően a lehető legjobb módon nézzen ki.

A cég számára a partnerségen alapuló személyes és tisztességes ügyfélkapcsolat központi helyet foglal el. Az Inspira: Cosmetics releváns professzionális termék koncepciókat és testreszabott kezelési termékeket kínál szépség és szépészeti szalonokban történő professzionális használatra kozmetikai szalonoknak, gyógyfürdőknek, esztétikai és bőrgyógyászati orvosi központoknak. A termékskála a legújabb tudományos eredmények alapján lett kifejlesztve, és a legmagasabb minőségben gyártva a legújabb kozmetikai GMP (helyes gyártási gyakorlat, MSZ EN ISO 22716) szerint.

A vezető kozmetikai laboratóriumok a legújabb tudományos kutatások szerint készült olyan termékeket fejlesztettek ki, amelyek kielégítik a jelenlegi fogyasztói igényeket. Az Inspira: Cosmetics a természetes és biotechnológiai úton előállított összetevőket és hatóanyagokat részesítik előnyben az alapanyagok kiválasztásában.

Mottónk: Maximális hatás, de a lehető legtermészetesebben

Az Inspira: Cosmetics minden releváns szépségproblémára megoldást kínál és széles spektrumú választékot nyújt például ampullákat, szérumokat, peel-off maszkokat és speciális termékeket orvosi eljárások előtti és utáni kezelésre, mint például dermabrázió, lézeres terápia, IPL kezelések, kozmetikai plasztikai sebészet és még sok más.

Tovább a termékekhez